Информация за лични данни

ЕР Трейд Интернешънъл ЕООД, ЕИК 205357563, седалище и адрес на управление гр. Пловдив, ул. Стефан Стамболов 8 с настоящото потвърждава, че информацията и личните данни, предоставени от Вас във връзка с регистрацията Ви в електронния магазин www.onlinetoner.bg се събира, обработва и съхранява в съответствие с изискванията на законодателството за защита на личните данни на Европейския съюз и Общия регламент за защита на данните (ОРЗД).

На нашия сайт ще откриете Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни. В нея сме описали подробно какви видове лични данни пазим, с каква цел, за какъв период, по какъв начин ги обработваме, както и пълна информация за Вашите права при събирането, съхранението и обработката на личните Ви данни.

Изпозлване на лични данни:

Личните данни, които ще бъдат събирани и обработени по време на регистрацията в електронните магазин www.onlinetoner.bg (включително тяхното записване в електронната система за обслужване на клиенти) се използват за следните основни цели:

  • За да се обработват направените от Вас поръчки, коректно и навременно
  • За целите на директния маркетинг, а именно:
    • Съгласен съм да получавам електронен бюлетин (newsletter) след изричното ми съгласие
    • Съгласен съм да получавам обаждания по телефон с актуални промоции и кампании
    • За организиране и анализ на потреблението

Ер Трейд Интернешънъл ЕООД не изисква от потребителите на сайта чувствителни данни, насочващи към расов или етнически произход, политически пристрастия, религиозни или философски виждания, здравословно състояние, сексуален живот или човешки геном.

Ер Трейд Интернешънъл ЕООД не изисква от потребителите си документи за самоличност, номера на лични карти ЕГН-та, банкови сметки, постоянен адрес и други подобни. Изключение се прави единствено в случай, че потребителя – физическо лице, желае да получи данъчна фактура на физическо лице. В такъв случай по закон (чл. 84 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс) за идентификация (ЕИК, като задължителен реквизит в данъчната фактура) се използва ЕГН-то на лицето.

Предоставяйки личните си данни, Вие се съгласявате, че тези лични данни ще се обработват и съхраняват в хода на бизнес отношенията ни за периода, за който това е необходимо за посочените тук цели, а в определени по закон случаи след първоначална обработка – за толкова дълъг период, колкото е необходимо.

Ние няма да предоставяме личните ви данни на трети лица

Събраните лични данни няма да бъдат прехвърляни на трети лица, с изключение на куриерски фирми с цел обработка и изпълнение на направените поръчки и ако това е необходимо, или в случай, че такова задължение е възникнало по силата на приложимото законодателство.

Вие имате право по всяко време да изисквате актуализация на личните си данни, информация относно ползването на личните Ви данни, както и да изисквате изтриване на Вашите лични данни.